Selecteer een pagina

FEEST MEE OP vrijdag 12 mei! 

EAT / DRINK / DANCE

Kom jij ook genieten van een feestelijke avond met live muziek? Verwacht een avond met heerlijke hapjes, koude drankjes en vooral veel gezelligheid! Met jouw komst bezorg je mensen met een verstandelijke beperking een fantastische dag. De opbrengsten van dit feest komen namelijk ten goede aan het jaarlijkse cabrio-event van de RT149; ‘de Auto Tafel Toertocht‘. Tickets koop je bij de leden van Ronde Tafel.

info

Datum: Vrijdag 12 mei
Tijd: 16.00 uur tot 23.00 uur
Locatie: Bavette Boutique Restaurant, Maasland
Leeftijd: 25+.

TICKETS

RT149 Friend: 1 kaart voor €85,-

Hiervoor krijg jij toegang tot dit feestelijke evenement inclusief heerlijke hapjes (excl. drank). 

Kaarten koop je bij een lid van de Ronde Tafel

info

SPONSORING

Business Friend:
4 kaarten & 60 munten voor €850,-

Hiervoor krijgt jouw bedrijf een sponsoruiting op onze social kanalen + logo zichtbaar tijdens event.

Sponsor Friend:
6 kaarten & 100 munten voor €1250,-

Hiervoor krijgt jouw bedrijf een sponsoruiting op onze social kanalen + logo zichtbaar tijdens event + logo verwerkt in aftermovie.

HISTORIE

De bakermat van de Nederlandsche Tafelronde ligt in Norwich, Engeland, waar Louis Marchesi in 1927 het initiatief tot oprichting van de eerste ‘Round Table’ nam. De Nederlandsche Tafel nam de Engelse statuten en reglementen over, maar ook het beeldmerk van de Ronde Tafel van King Arthur; de Ronde Tafel, dus zonder tafelhoofd en met alleen gelijken aan de tafel. Om het nationale karakter van de Nederlandsche Tafelronde tot uitdrukking te brengen werd het Engelse insigne in onze nationale kleuren gevat. De geschiedenis van de Tafelronde in Nederland gaat terug tot 1935; Service-club Ronde Tafel 149 Maasland / Maassluis werd op 14 maart 1981 opgericht als 149e landelijke afdeling en valt onder district X.

Contact RT 149

Neem contact op met ons via info@rt149.nl