Selecteer een pagina

Oliebollenactie!

Tafelronde 149 en de oliebollenkraam van Monique Visser slaan de handen ineen. Met onze oliebollenactie halen we deze Kerst zoveel mogelijk geld op voor Stichting Present Maassluis. Terwijl jij geniet van een heerlijke en knapperige oliebol, draag je ook nog je steentje bij aan dit mooie goede doel.

De winst uit deze actie wordt besteed aan het verbouwen en gezellig maken van de kinderkamers bij hulpbehoevende gezinnen in Maassluis. Ga naar Stichting Present Maassluis om te kijken wat ze doen!

Webshop gesloten 

Helaas, de webshop is gesloten. Alle bestellingen worden op 19 en 20 december uitgeleverd. Bedankt voor iedereen die heeft besteld!

Over Stichting Present & Tafelronde 149

Stichting Present Maassluis zet zich sinds jaar en dag in om waardevolle ontmoetingen te creëren. Met verschillende inspanningen willen zij de beweging van omzien naar elkaar in Maassluis versterken. Door het opzetten van gezellige ontmoetingen, gezamenlijke klusprojecten en dagjes uit maken zij voor veel Maassluizers het leven wat leuker.

Tafelronde 149 bestaat uit een groep jonge ondernemers uit Maassluis en Maasland. Binnen deze club ontstaan hechte vriendschappen, worden kennis en ervaringen gedeeld en gezamenlijk organiseren zij regelmatig evenementen en serviceprojecten. ‘’Onlangs heb ik Tanja Cats ontmoet. Zij vertelde mij over de activiteiten die zij met Stichting Present onderneemt. Ik was diep onder de indruk en kon dat gevoel ook overdragen aan de andere tafelleden. Toen hebben we het idee van een oliebollenactie bedacht’’, aldus Hugo Visser.

Onmisbaar in dit geheel is de gebakkraam van Monique Visser, die elke winter op de P.C. Hooftlaan staat. Hugo Visser: “Wij vinden het belangrijk dat de oliebollen ook echt lekker zijn. Daarnaast werken we graag samen met lokale partners. Daarom zijn we erg blij met de samenwerking met Monique en haar team’’. De winst uit dit tijdelijke project komt ten goede aan een mooi project van Stichting Present. 

Ga naar Stichting Present Maassluis om te kijken wat ze verder allemaal doen!