ATT 2022

ZATERDAG 24 SEPTEMBER

AUTO TAFEL TOERTOCHT

GEORGANISEERD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING

Op zaterdag 24 september organiseert Tafelronde 149 haar gezellige en succesvolle cabrio event, oftewel de Auto Tafel Toertocht. De rit wordt georganiseerd voor mensen met een (verstandelijke) beperking. De doelstelling is uiteraard hen hiermee een fantastische dag te bezorgen.

INFORMATIE

De route bestaat uit twee etappes met een onderbreking van een uur voor een heerlijke lunch. De start (10.30u) en finish (15.00u) is bij Kraanverhuur Boekestijn Maasland. We sluiten af met een een gezellige borrel! Aan het eind van de dag rijd iedereen met een glimlach naar huis.

Aanmelden Auto Tafel Toertocht

    HISTORIE

    De bakermat van de Nederlandsche Tafelronde ligt in Norwich, Engeland, waar Louis Marchesi in 1927 het initiatief tot oprichting van de eerste ‘Round Table’ nam. De Nederlandsche Tafel nam de Engelse statuten en reglementen over, maar ook het beeldmerk van de Ronde Tafel van King Arthur; de Ronde Tafel, dus zonder tafelhoofd en met alleen gelijken aan de tafel. Om het nationale karakter van de Nederlandsche Tafelronde tot uitdrukking te brengen werd het Engelse insigne in onze nationale kleuren gevat. De geschiedenis van de Tafelronde in Nederland gaat terug tot 1935; Service-club Ronde Tafel 149 Maasland / Maassluis werd op 14 maart 1981 opgericht als 149e landelijke afdeling en valt onder district X.

    Contact RT 149

    Neem contact op met ons via info@rt149.nl