STEUN LOKALE GOEDE DOELEN


Ronde Tafel 149 Maasland/Maassluis steunt het hele jaar door lokale goede doelen die de gemeenschap dienen. Denk hierbij aan Koningsdag, de sinterklaasintocht en het Meezingspektakel. Daarnaast organiseren wij ook zelf events voor ouderen, maar ook de Auto Tafel Toertocht, een event waar jaarlijks meer dan 100 mensen met een beperking een mooie dag aangeboden krijgen. Wij kunnen hier uw steun goed bij gebruiken!

Running Dinner 2019


Ronde tafel 149 Maasland/Maassluis organiseert donderdag 14 november het Running Dinner. Op deze avond zult u gaan genieten van een heerlijk drie gangen menu inclusief drankjes*. Voor elke gang zult u 1 van de deelnemende toprestaurants bezoeken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor lokale goede doelen die de Ronde Tafel steunt. Aan het einde van deze avond bent u van harte welkom bij Inzight voor de aflsuitende borrel!

Informatie


Wanneer Donderdag 14 november
Start 17:30 uur | Start Inzight Maasland
Kosten €65 per persoon (welkomstborrel,3 gangen-diner, incl. 2 drankjes per gang)
Optioneel vervoer €10,- p.p. (met Nooteboom Tours, start/eindigt bij Inzight Maasland)
Na-borrel Na afloop bent u van harte welkom bij Inzight voor de eindborrel!

Deelnemende restaurants


Ook dit jaar hebben we weer de culinaire top van Maassluis en Maasland voor u geregeld. Met uw gezelschap zult u elke gang in een ander restaurant eten

...

Bavette

Wagyu en Hereford, vers vlees uit eigen weide. Chef Donald zal weer alles op alles zetten om van elke gang een culinair feestje te maken.

...

De Ridderhof

De klassieke Franse keuken kun je hier beleven. Smaken knallen van je bord, grandioze wijnen en mooie ambiance. Een bijzondere plek die je gewoon moet ontdekken!

...

Smaak & Meer

De culinaire parel aan de Maassluise Haven, met een voorliefde voor de Mediteranne keuken. Sfeervol genieten met vrienden en familie in deze fijne taverna.

...

Les Marais

Deze bistrot heeft een culinair hart en een gastvrije ziel. Bij Le Marais bestaat het leven uit proeven, roeren, bakken, braden, walsen, ruiken, nogmaals proeven en gezelligheid..

...

Hotel Maassluis

Restaurant Hven is het restaurant van Hotel Maassluis en is dagelijks geopend. Terwijl u vanuit onze serre uitkijkt over de Nieuwe Waterweg geniet u van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale producten.

...

Inzight

Dit jaar is Inzight in Maasland de start en eindlocatie van het Running Dinner.

Wat gaat u eten?


Dat is het leuke aan het Running Dinner, dat weet u van tevoren niet. Bij de welkomstborrel bij Inzight krijgt uw gezelschap een envelop met daarin de restaurants die u gaat bezoeken. Uw voor-, hoofd- en nagerecht krijgt u dus in verschillende restaurants. Dat wordt dus rennen geblazen. Mocht u geen zin hebben om te rennen, dan kunt ook kiezen voor vervoer van Nooteboom Tours, u wordt dan per bus naar de restaurants gereden. Het wordt hoe dan ook een heerlijk avondje uit!

Koop hier je tickets (via de NTK)


UITVERKOCHT!