HET GOEDE DOEL: STICHTING VIER HET LEVEN


Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit. Met de opbrengst van het Running Dinner zullen ouderen uit Maasland en Maassluis een leuke avond uit krijgen bij Tineke Schouten in Hilversum.

Running Dinner 2017


Ronde tafel 149 Maasland/Maassluis organiseert donderdag 16 november het running diner. Op deze avond zult u gaan genieten van een heerlijk drie gangen menu inclusief drankjes*. Voor elke gang zult u 1 van de deelnemende toprestaurants bezoeken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor Stichting Vier het Leven. Aan het einde van deze avond kunt u nog gezellig een drankje doen in Biercafe Oporto Maassluis.

Informatie


Wanneer Donderdag 16 november
Start 18:00 uur | Start Grand Cafe de Waker
Kosten €55 per persoon (3 gangen-diner, incl. 2 drankjes per gang)
Optioneel vervoer €7,50 p.p. (met Nooteboom Tours, start/eindigt bij Grandcafe de Waker)
Einde 23:00 uur | Na afloop kunt u bij Biercafe Oporto een drankje doen

Deelnemende restaurants


Ook dit jaar hebben we weer de culinaire top van Maassluis en Maasland voor u geregeld.
Met uw gezelschap zult u elke gang in een ander restaurant eten

...

Bavette

Wagyu en Hereford, vers vlees uit eigen weide. Chef Donald zal weer alles op alles zetten om van elke gang een culinair feestje te maken.

...

De Ridderhof

De klassieke Franse keuken kun je hier beleven. Smaken knallen van je bord, grandioze wijnen en mooie ambiance. Een bijzondere plek die je gewoon moet ontdekken!

...

Smaak & Meer

De culinaire parel aan de Maassluise Haven, met een voorliefde voor de Mediteranne keuken. Sfeervol genieten met vrienden en familie in deze fijne taverna.

Helaas, het Running Dinner is uitverkocht!


We zijn uitverkocht!