STEUN LOKALE GOEDE DOELEN


Ronde Tafel 149 Maasland/Maassluis steunt het hele jaar door lokale goede doelen die de gemeenschap dienen. Denk hierbij aan Koningsdag, de sinterklaasintocht en het Meezingspektakel. Daarnaast organiseren wij ook zelf events voor ouderen, maar ook de Auto Tafel Toertocht, een event waar jaarlijks meer dan 100 mensen met een beperking een mooie dag aangeboden krijgen. Wij kunnen hier uw steun goed bij gebruiken!

Running Dinner 2018


Ronde tafel 149 Maasland/Maassluis organiseert donderdag 1 november het Running Dinner. Op deze avond zult u gaan genieten van een heerlijk drie gangen menu inclusief drankjes*. Voor elke gang zult u 1 van de deelnemende toprestaurants bezoeken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor lokale goede doelen die de Ronde Tafel steunt. Aan het einde van deze avond kunt u nog gezellig een drankje doen in het nieuwe Hotel Maassluis.

Informatie


Wanneer Donderdag 1 november
Start 18:00 uur | Start Grand Cafe de Waker
Kosten €60 per persoon (3 gangen-diner, incl. 2 drankjes per gang)
Optioneel vervoer €10,- p.p. (met Nooteboom Tours, start/eindigt bij Grandcafe de Waker)
Na-borrel Na afloop bent u van harte welkom bij Hotel Maassluis voor een drankje!

Deelnemende restaurants


Ook dit jaar hebben we weer de culinaire top van Maassluis en Maasland voor u geregeld. Met uw gezelschap zult u elke gang in een ander restaurant eten

...

Bavette

Wagyu en Hereford, vers vlees uit eigen weide. Chef Donald zal weer alles op alles zetten om van elke gang een culinair feestje te maken.

...

De Ridderhof

De klassieke Franse keuken kun je hier beleven. Smaken knallen van je bord, grandioze wijnen en mooie ambiance. Een bijzondere plek die je gewoon moet ontdekken!

...

Smaak & Meer

De culinaire parel aan de Maassluise Haven, met een voorliefde voor de Mediteranne keuken. Sfeervol genieten met vrienden en familie in deze fijne taverna.

...

Les Marais

Deze bistrot heeft een culinair hart en een gastvrije ziel. Bij Le Marais bestaat het leven uit proeven, roeren, bakken, braden, walsen, ruiken, nogmaals proeven en gezelligheid..

Wat gaat u eten?


Dat is het leuke aan het Running Dinner, dat weet u van tevoren niet. Bij Grand Cafe De Waker krijgt uw gezelschap een envelop met daarin de restaurants die u gaat bezoeken. Uw voor-, hoofd- en nagerecht krijgt u dus in verschillende restaurants. Dat wordt dus rennen geblazen. Mocht u geen zin hebben om te rennen, dan kunt ook kiezen voor vervoer van Nooteboom Tours, u wordt dan per bus naar de restaurants gereden. Het wordt hoe dan ook een heerlijk avondje uit!

Het Running Dinner is uitverkocht


Reserveren niet meer mogelijk