Autotafeltoertocht Tafelronde 149 groot succes

Autotafeltoertocht Tafelronde 149 groot succes!

Op het industrieterrein van aannemer Van Dijk is dit jaar weer groot uitgepakt voor de jaarlijkse cabrio-tour van de Ronde Tafel uit Maassluis en Maasland. Een groot aantal vrijwilligers heeft een 60-tal verstandelijk gehandicapte mensen een prachtige dag bezorgd.

In een grote kolonne hebben 60 bijzondere auto’s en cabrio’s weer voor een spektakel gezorgd. De tocht ging ’s morgens richting Rotterdam en in de middag over de mooie weggetjes in het Westland. Bij terugkomst was er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje en kregen alle bewoners van de verschillende gezinsvervangende huizen een goodiebag, een oorkonde en een pet.

Ardie van Duijvenbooden van de Herman Frantsenhuizen was ontzettend enthousiast over de dag: “Mijn petje af voor de organisatie. Het was mooi om de bewoners te zien genieten en alles was helemaal top geregeld!”.

De serviceclub Round Table 149 zet zich in voor lokale goede doelen en de Autotafeltoertocht is een jaarlijks terugkerend event dat wordt gedragen door vrijwilligers. De organisatie van RT149 wil dan ook graag alle chauffeurs bedanken, Ron Koebrugge voor de catering, Driscoll’s voor het fruit, Nooteboom Tours voor de bus en Frans van Dijk voor het kosteloos beschikbaar stellen van zijn terrein. 

Volgend komt er vast en zeker weer een tocht!


 

Klik hieronder op de foto voor een fotogalerij
[EasyGallery id=’201407-att2014′]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.