Autotafel Tour Tocht 2014

foto

Op zaterdag 12 juli organiseert De Ronde Tafel 149 haar gezellige en succesvolle cabrio toertocht. De rit wordt georganiseerd voor mensen met een (verstandelijke) handicap. De doelstelling is om hen net als ieder jaar weer een fantastische dag te bezorgen.

Ook voor cabrio bezitters is het ontzettend leuk en dankbaar om met dit evenement mee te rijden. En voor de goede orde: “er zijn geen kosten aan verbonden”, wij vragen geen inschrijfgeld, wij vragen alleen uw tijd. Om deze toertocht te rijden is geen ervaring vereist.

IETS VOOR U?
Bent u in het bezit van een cabrio (of een exclusieve auto) of heeft u een bekende met een cabrio en lijkt het u leuk om met dit succesvolle evenement mee te rijden? Neem dan contact met ons op via info@rt149.nl.

DE ROUTE
Deze bestaat uit twee etappes met een onderbreking van een uur voor een heerlijke lunch (wordt u aangeboden). De start van de eerste etappe is om 10:30 uur vanaf Van Dijk Maasland BV. Oude Veiling 4. Maasland
De tweede etappe (na de lunch) eindigt rond 15:00 uur, op bovengenoemde locatie. Vanzelfsprekend sluiten we de dag af met een hapje en een drankje, een passende afsluiting van een ongetwijfeld schitterende dag!

Datum | 12 Juli 2014
Verzamelen | 10:00 uur
Vertrek | 10:30 uur
Locatie | Van Dijk Maasland BV. Oude Veiling 4. Maasland (verzamelpunt/vertrekpunt/eindpunt)
Einde tour tocht | 15:30 uur

Namens de leden van De Ronde Tafel 149 hopen wij u op 12 juli 2014 te mogen begroeten!

Voor vragen of aanvullende informatie

Arend Dijkshoorn
Niels van Buuren
Roel Nooteboom

Info en inschrijven
info@rt149.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.